Terugkijken: het Lente-webinar STEAM met Udo van Unen.

Voor de ontwikkeling en vooral realisatie van de ambities zijn subsidies vaak onontbeerlijk, maar kennis van deze materie is niet vanzelfsprekend. Op donderdag 31 maart organiseert Regio Alkmaar daarom een webinar onder de noemer: 'Welke subsidiekansen maken de ambities in Regio Alkmaar mogelijk?!

Het Subsidie TEAM (STEAM) van Regio Alkmaar inspireert, adviseert en faciliteert onze gemeenten bij het benutten van fondsen & subsidies. Er komen zowel nationale als europese fondsen beschikbaar voor duurzame ontwikkeling. Het aantal fondsen en de omvang neemt toe, onder andere door de Europese Green Deal. Wij organiseren daarom dit webinar dat inzicht in deze materie belangrijk vergroot.

Nico van Ginkel is gespreksleider deze middag en gaat o.a. in gesprek met Udo van Unen van Vindsubsidies, dat naast ondernemingen en onderwijsinstellingen ook overheden verbindt met subsidies en fiscale regelingen. Henk Jan Jansen zal vanuit zijn Regio Alkmaar-expertise subsidiekansen in een regionale context plaatsen.

Zien of terugkijken kan hier.